Artikler og billeder/videos

DreamBalloon Cup 2022 – et tilbageblik

Hele flokken til DreamBalloon Cup 2022

DreamBalloon Cup 2022 – Var du med?

Nej? – du gik glip af noget

Da vi i sin tid i CBC’s bestyrelse drøftede om vi skulle en gang til, var der faktisk ikke så meget tvivl – selvfølgelig skulle vi det. Vi laver endnu et DM. Vi havde jo allerede tilsagn fra Destination Sjælland, om at de gerne ville lege med endnu engang, så grundlaget var der. ”Vi laver da bare en Copy-paste fra 2020” – og så er den i vinkel…… Troede vi 😊

CBC’s nye reklamesøjle – designet i Sverige

General briefing – er vi klar?

Stævnejakker flashes – så flotte

Vores To-do lister skulle opdateres en hel del, samtlige 274 punkter og mindst lige så mange underpunkter, blev gennemgået og rettet til på et hav af bestyrelsesmøder både fysisk, på telefon og Teams…. Længe leve elektronikken. De lange vinteraftner var lige pludselig korte.

Men langsomt dannedes et billede af det DM vi gerne ville invitere til og som vi mente vi kunne stå inde for.

Det er hårdt arbejde at være gift med arrangøren

Årets stævneplakat – en bus i farver
Gaver hentet helt på Kreta

Det ville være løgn og sige at vi ikke jokede en del om vejret – vores altid så overlegne modstander, som man kun kan slå på en dårlig dag (eller god?). Vi frasagde os allerede ved invitationens udsendelse, alt ansvar for vejret; Det skulle være en fælles opgave for alle deltagere. Var det en dum beslutning eller var den klog? Den tygger vi på lidt endnu, men kan bare konstatere at beslutningen virkede. Det havde selvfølgelig været supercool, at kunne tage det fulde ansvar for vejret i uge 32 på Midtsjælland, men på den anden side deler vi gerne med alle jer der bidrog – TAK!

Fint besøg fra TV2 – en rigtig ballonbil

En stolt arrangør der lige får lidt tv-tid og kan promovere ballonsporten

Sol, sommer, højtryk og svage vinde i en uge…. Man skulle have oddset på den. 8 flyvninger og 21 delkonkurrencer…. Man skulle have oddset på den. Et DM med alt hvad vi turde håbe på af flyvevejr, og dette til trods blev ingen tidligere rekorder slået mht. antal flyvninger og delkonkurrencer – Men hvem tæller?

Apropos de svage vinde gav det sjovt nok anledning til en del kradsen i hovedbunden hos stævneledelsen i dagene op til. ”kan man overhovedet flyve DM i svage vinde og hvilke konkurrencer skal man vælge” – ja ja nogen ser hullerne og andre spiser osten med stort velbehag. De klarede det nu meget godt 😊, og med den smule søvn de fik, bør vi nok give dem endnu en klapsalve, for ligesom at lukke vores forarbejde på de lange vinteraftner. Så endnu engang fra arrangørerne – TAK!

Som stævneleder må man arbejde som en hest

Watch me Fly

Er der mere kaffe?

Tynde stænger – alle 3!

Stævneledelsen takkes ved afslutningen ….. endelig fik vi set dem arbejde ….. og de gjorde det godt.

Taktikmøde og arbejdsfordeling

Gasmester med overblik 

Morgenmaden indtages mens der ventes

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *