Medlemsinfo

DreamBalloon Cup 2022

Kære alle CBC’er

Så er invitationen ude til dette års danmarksmesterskab, som vi i CBC er arrangører for. Til en start er det bestyrelsen der har udgjort arrangørgruppen, men vi kommer nok til bede om hjælp undervejs. Der er et hav af opgaver der skal løses, både nu og i den grad senere. Så ligger du inde med kompetencer du synes vi skal gøre brug af, eller ligger du bare inde med en masse gode ideer så hold dig ikke tilbage. Vi mangler i skrivende stund 2 frivillige hjælpere til vores stævneledelse, så kender du en eller flere der har lyst må du endelig sige til. Det behøver nødvendigvis ikke at være i hele perioden men kan fint være 1 eller 2 dag eksempelvis.

Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt i Slagelse i uge 32, enten på hold eller som frivillige eller besøgende ?

Du kan se mere på dmballon.dk, eller på FB (søg DM ballon)

Soft Landings
Formand Michael

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *