Artikler og billeder/videos

Dolomiti Balloon Festival 2020 (3)

Ballonpostens udsendte

Ballonpostens udsendte har fået lov at følge de 3 danske ballonhold til Dolomitterne, nærmere betegnet Dobbiaco.

Phillip har i sidste udgave af ballonposten skrevet en medrivende beretning om selve flyvningen hvorfor denne artikel fordyber sig i alt det andet.

2 generationer Paamand med danske farver til velkomstceremonien

Straks efter ankomsten var der velkomst ceremoni på byens torv, her var modelballoner, glühewein og snacks, samt et stort opbud af de lokale som så interesseret til. Alexander, som har hotel Rosengarten, der er centrum for stævnet, holdt en fin tale, hvor alle hold blev præsenteret.

Første flyvedag, søndag, bød desværre på for meget vind i de tynde luftlag, så derfor blev det til en dag på ski i Sexten Ski resort, fra pisten af, var det svært at se at det ikke var flyvevejr, da der var strålende sol og stille vejr.

2 glade ballonentusiaster på ski

Anden flyvedag bød på en klassisk flyvning fra Dobbiaco til Belluno dalen, og om aftenen spillede den lokale trubadur op til ægte tyroler fest og her kan man ikke bare sidde og gemme sig, med påskud om at man har et dårligt knæ eller bare danser dårligt. Her skal alle på gulvet om man vil eller ej, så udstyret med rumsterstang, vaskebræt eller andet forhåndværende instrument var vi alle på gulvet.

Nogle dansende mere kærligt end andre

Christoffer og Thomas nyder en sjæler

Tredje dagen bød på endnu en dag med pragtfuldt vejr, endnu en flyvning der kunne stjæle opmærksomheden fra det sociale, men det behøver det ikke. Denne aften spiste vi på restaurant Riese Hounold Hütte, der vel og mærker ligge lidt oppe i skiterrænet, så det var med liften op, sammen med en allerede udleveret kælk. Efter en lidt tvivlsom middag med æggelikør til velkomst drink og griseknæ med sauerkraut til hovedret, kom aftenens sjove indslag. 

Jo, jo vi skulle selvfølgelig kælke ned i buldrer mørke, udstyret med en pandelampe.

Klar til promillenedkørsel
Thomas på vej ned i mørket

Med flyvning hver dag, samt lange ture i bil frem og tilbage blev de sidste dage lidt mere stille, men hygges skulle der

Carsten, Tue, Eskild og Kim i Christoffer og Lena´s private spa.

Tak for denne gang, vi ses næste år.

Af Tue Falkenstrøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 9 =