Artikler og billeder/videos

Generalforsamling i Circus Balloon Club 2024

– Var som sædvanlig endnu et hyggeligt klubsamvær i vores fine klublokaler på Avedøre Flyveplads.

Og intet klubarrangement uden en grillpølse – så det startede vi selvfølgelig med, krydret med tilbehør, drikkevarer og ballonsnak på kryds og tværs. Dejligt at se så mange medlemmer gnaske en pølse efter en lang og våd vinter. Dagsordenen til generalforsamlingen bød ikke på de store udfordringer, punkterne kom vi forholdsvis hurtigt igennem i god ro og orden. Regnskab og årsberetning var sendt til medlemmerne inden og de havde gudskelov læst på lektien – så under bragende klapsalver kunne disse føres til protokol uden overstregninger og rettelser.En enkelt stor forandring vil der dog være i fremtiden, nemlig at vi nu har en ny formand, en kvinde, en meget aktiv ballonskipper, en der kan samle flokken, en entusiast, nemlig den helt rigtige afløser for undertegnede. Pernille Seeberg Friis bliver klubbens nye formand og intet kunne være mere rigtigt. Stort tillykke med den fine titel og vi er alle sammen stolte og glæder os til at følge vores nye formand. Husk at ønske tillykke når I møder hende med trailer og ballonhandsker, klar til nye eventyr. Resten af generalforsamlingen foregik i fred og ro, med kaffe og fyldte chokolader – hvor svært kan det være. Efterfølgende valgte vi sædvanen tro årets ankermand. I dette tilfælde blev det så ankermænd da vores fine vandrepokal gik til Stine og Erling igen. De 2 kan bare noget helt specielt. Uanset hvem og hvor der mangles hjælp, kommer de og giver gerne en hånd. Meget velfortjent og vi håber de kan inspirere andre så de ligeledes kan få deres navn på pokalen.Slutteligt vil den afgående formand bare sige tak for tilliden til alle medlemmer. Det har været en stor fornøjelse at varetage vores fantastiske klub i fællesskab med den øvrige bestyrelse. Vi har sat nogen milepæle som vil gå over i CBC’s helt egen verdenshistorie, herunder DM’er i Slagelse og ikke mindst vores 40års jubilæum. Jeg er stadig medlem og nu også ”bare” medlem af bestyrelsen så I slipper ikke helt – jeg er nemlig også stolt over at være medlem af CBC.

De bedste ballonhilsner og ønsket om en masse flyvninger i fremtiden.

Michael Hesselvig

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *