Nyhedsarkiv

Ballonposten november 2023

LÆS BALLONPOSTEN – NOVEMBER 2023POSTEN KOMMER MED 19 BALLONFYLDTE SIDER, DER BLANDT ANDET INDEHOLDER: FOTOGLIMT FRA GORDON BENNET 2023Det seksogtresindstyvende Gordon Bennet blev afholdt med start fra Albuquerque i USA.ALDRIG SUR MED OCEAN BLUE I UNGARNEndnu en ballon og humørspækket reportage fra Ocean Blue, der deler oplevelser fra fantastiske Szeged.MINDEORD OM BENTE LAUSTEN 1948-2023Kærlige ord, billeder og minder om en af dansk ballonsports helt store personligheder.KLIK HER FOR AT FÅ ENDNU MERE BALLONPOSTENHar du artikler eller billeder, der skal med i næste ballonposten?
Skriv til redaktøren, Luftskipper Lau Laursen på redaktoer@ballonunion.dkHUSK AT HOLDE DIG OPDATERET BALLONUNION.DKCopyright (C) 2023 Dansk Ballonunion – All rights reserved.
This email was sent to jan@internetus.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Ballonunion · Bregnevej 23 · Gentofte 2820 · Denmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *